Samsara

Samsara
Contact person: 
Vandekerkhove Bert
Languages spoken on the farm: 
Olandeză, engleză, franceză, română (de bază).
Description of the area: 
Casa noastră este situată într-un mic sat înconjurat de dealuri. Sunt plimbări frumoase începând de la ușa noastră. În jur veți găsi Cetatea Deva, Muzeul de Aur din Brad, Rezervația Naturală Magurile Baitei etc. La 2 ore cu mașina puteți găsi aeroportul Timișoara, Parcul Apuseni și Retezat NP.
What do you grow on the farm: 
Acesta este primul nostru an aici, deci nu se poate face nimic. Ne-ar plăcea să cultivăm legume bazate pe principiile permaculturii și să trăim mai durabil și mai aproape de natură. Avem multe proiecte pe care lucrăm, cum ar fi construirea unei sere, pregătirea grădinii pentru primăvara viitoare, curățarea pomilor fructiferi etc.
Farm size: 
5000 mp. grădină, livadă, pășune. În partea din spate a grădinii puteți găsi un mic pârâu.
Months when they accept voulteers: 
pe tot parcursul anului
Volunteer activities: 
Pentru că mai sunt multe de creat, va fi o listă lungă de lucruri de făcut. Apoi, desigur, fiecare voluntar poate face ceva apropiat așteptărilor și abilităților personale. De la grădinărit, gătit, construcții, căi, garduri, reparații, pictură, artizanale, ajutor pentru a face locul mai bun, a adunat lemn de foc etc.
Accommodation: 
Cazare în casă pentru 2 voluntari. Desigur, poți veni cu camioneta sau îți vei aduce cortul. Dus cu încălzire solară și toaletă uscată. curând, va aranja o baie în casă. Bucătărie. WiFi, semnal de telefon - OK. Șemineu în curte. Grătar etc.
Diet: 
Suntem vegetarieni. Alte diete sunt posibile la cerere.
A few words about the family: 
Suntem un cuplu căsătorit de 29 de ani - originar din Belgia - și ne-am mutat recent la Pestera pentru a trăi mai aproape de natură și a trăi mai simplu, departe de stres, trafic și beton. Suntem deschisi, fericiți și prietenoși. Ne place să călătorim, să gătim, să coacem, să muncim, să medităm, să practicăm yoga și să apreciem în fiecare zi aici. Vecinii sunt și foarte prietenoși.
Pets: 
Avem 2 chow chow prietenos și în curând vom adopta unele pisici!
Other comments: 

Nu încurajăm drogurile și alcoolul. Nu acceptăm violența, rasismul și oamenii negativi. Dar oferim și cerem respect și sănătate. Sper că vă veți distra în acest loc! :)