Casa Domnitei

Casa Domnitei
Contact person: 
Grecu Gabriela
Languages spoken on the farm: 
Romana Engleza Spaniola Italiana
Description of the area: 
Situată la poalele Munților Retezat, oaspetii aleg Casa Domnitei drept refugiul perfect pentru câteva zile. Într-o atmosferă caldă și primitoare, se bucura de combinația minunată între confortul și eleganța oferite de casa și frumusețea rustică nealterată a satului hațegan. Dacă te întrebi de ce, îți voi răspunde: pentru că îmi place să dăruiesc, pentru că eu cred în valoarea acestor produse și servicii si pentru ca imi doresc ca si tu să faci parte dintre cei care aleg sa își trăiască visele. In afara schimbului intercultural, va puteti bucura si de diverse activitati socio culturale, artistice si turistice.
What do you grow on the farm: 
Gradina de legume, cateva tufe de lavanda si arbusti (coacaz, agris, afin, goji, zmeur). Cativa pomi fructiferi pentru producerea gemurilor si siropurilor.
Farm size: 
2000mp.
Months when they accept voulteers: 
Decembrie, aprilie, mai, iunie, iulie si august.
Volunteer activities: 
Fiind vorba despre o proprietate cu destinatie eco-agro-turistica, activitatile sunt diverse dar, totdeauna legate de cazarea si procurarea/producerea alimentelor si mancarurilor oaspetilor, precum si intretinerea casei, curtii si a gradinii (de la insamantare pana la recoltare precum si conservarea produselor obtinute pentru iarna).
Accommodation: 
In proprietate, intr-o camera privata, mare si luminoasa, cu TV, Internet si balcon; acces la baie si bucatarie.
Diet: 
Vegetariana Mediteraneana.
A few words about the family: 
Locuiesc singura dar am o familie si prieteni minunati care ma viziteaza.
Pets: 
Nu inca. In perspectiva, caine.