Sesuri

Sesuri
Contact person: 
Iount Perta
Languages spoken on the farm: 
Romana, Engleza, Germana
Description of the area: 
Zona depresionara, tranzitie deal spre munte, mai bine de jumatate din teritoriul comunei este reprezentat de treapta montana (1000m -1400 m), restul fiind impartit intre zona dealurilor inalte si cea a dealurilor joase. Ferma Sesuri este situata la o altitudine de 700 m, in partea superioara a comunei, cu o vedere deschisa spre Muntii Maramuresului.
What do you grow on the farm: 
In cadrul fermei se cresc vaci de carne din rasa Highland Cattle si cativa caluti care ne ajuta la treburile gospodaresti, dar pot fi folositi si pentru calarie. De asemenea inca 16 capre ne incanta cu prezenta lor, prin comportamentul curios, nazdravan si jucaus.
Farm size: 
Ferma se intinde pe o suprafata de aproximativ 100 ha, pe teren cu elevatie si inclinare specifica zonei.
Months when they accept voulteers: 
Se accepta voluntari tot timpul anului.
Volunteer activities: 
Voluntarii vor fi implicati in ingrijirea animalelor, observarea comportamentului lor, ingrijirea terenurilor in cadrul fermei, cosirea si strangerea furajelor pentru animale, diverse alte activitati care pot aparea in cadrul unei ferme.
Accommodation: 
Masa si cazarea va fi asigurata intr-o locuinta din localitate.
Diet: 
Nu exista un regim alimentar special.
A few words about the family: 
Suntem un grup de oameni dinamici, deschisi spre noutati si imbunatatire, cautam sa aducem fermei un plus de diversitate, tocmai de aceea ne bucura ideea prezentei voluntarilor in cadrul fermei.
Pets: 
Avem doi caini si o gramada de pasarele, familie de caprioare, iepuri si alte animalute care strabat ferma.