Oliver

Ferma Oliver
Contact person: 
Oniga Margareta
Languages spoken on the farm: 
Romana, Italiana si putina Engleza.
Description of the area: 
Zona este deosebit de frumoasa fiind localizata in inima muntilor Apuseni unde pe vremuri se practica mineritul - extractia de aur. Ferma se afla la poalele rezervatiei naturale de peisaj "Detunata " din Transilvania fiind si o zona turistica.
What do you grow on the farm: 
Ferma detine 10ha pasuni pentru animale, gradini unde se cultiva legume, vaci pentru lapte, pasari de curte. Ne ocupam de strangerea fanului, gradinarit, intretinere pasuni, paduri, hranirea animalelor.
Farm size: 
Ferma Oliver este situata in judetul Alba, Transilvania, Romania. Ferma detine 10ha pasuni pentru animale, gradini unde se cultiva legume, vaci pentru lapte, pasari de curte. Suntem o familie tanara cu un copil ne ajuta si parintii iar impreuna ne ocupam de treburile de la ferma.
Months when they accept voulteers: 
1 mai - 25 octombrie.
Volunteer activities: 
Voluntarii pot desfasura activitati de gradinarit, adunatul fanului, aprovizionarea cu lemne pentru foc, intretinerea pasunilor, curatarea grajdurilor, hranirea animalelor, diverse reparatii la ferma. De mai multi primim voluntari la ferma si suntem incantati de interactiunea cu acestia si multumiti de ajutorul lor.
Accommodation: 
Avem posibilitatea de a caza 20 persoane, in camere de 2 persoane si o camera cu 8 paturi. Sunt doua bai cu apa calda si rece, cada,dus, wc.
Diet: 
Gatim si pentru vegetarieni din gospodaria proprie.
A few words about the family: 
Suntem o familie tanara cu un copi,l ne ajuta si parintii iar impreuna ne ocupam de treburile de la ferma. Suntem sociabili si ne place sa ne si distram.
Pets: 
Pisici si un caine.