Amnesh Bio

Amnesh BioGarden
Persoana de contact: 
Gabriel si Raluca
Limbi vorbite la ferma: 
Romana ,Germana si putina Engleza.
Descrierea zonei: 
Sat sasesc in zona de dealuri cu munti in apropiere de Sibiu, apartinand de Marginimea Sibiului.
Ce se cultiva la ferma: 
Cultivam diverse legume si fructe atat pentru consum propriu si comercializare cat si pentru procesare in vederea pastrarii. Crestem gaini pentru oua si carne , porci , miei , capre si albine.
Dimensiunea fermei: 
Ferma se compune din livada 3000mp, Doua gradini de legume 2000mp, sura, grajd animale ,fanete 4000mp, doua case de locuit si o gradina 5000mp unde se va desfasura proiectul Hobbit Village.
Luni in care se accepta voluntari: 
Tot anul .
Activitatile voluntarului: 
Lucrari sezoniere in gradina si livada, ingrijirea animalelor, pregatirea de compoturi, dulceturi, siropuri si conserve, constructia de noi spatii de cazare si renovarea celor existente.Pentru 2014 avem in proiect ridicarea unui satuc de Hobbiti format din mai multe casute , un spatiu de socializare , workshop si a unei gradini de legume.
Cazare: 
Oferim 2 camere, baie. Pe perioada verii se poate dormii in fan, in hamac sau in cort. Mai avem un dus, toaleta si o mica piscina in gradina.
Dieta: 
Gatim bucuros si vegetarian. La gatit si stabilirea meniului participa toti voluntarii .
Cateva cuvinte despre familie: 
La ferma locuim doar eu cu prietena.
Animale de companie: 
Avem 3 caini si o pisica.
Alte mentiuni: 

Ne  asteptam ca oaspetii nostri sa  fie sociabili , deschisi, harnici,  veseli si iubitori. Nu toleram oamenii violenti, rasismul, fanatici religiosi.