Cabana Gigi Ursu

Cabana Gigi Ursu
Persoana de contact: 
Gabriela Ursu
Limbi vorbite la ferma: 
Engleza, putina spaniola si franceza.
Descrierea zonei: 
Cabana este situata in munte la 1432m altitudine intr o poiana inconjurata de munti la 10 km de Vatra Dornei.La 200 m de cabana se afla un schit cu maicute si un iaz cu pastrav,tot proprietate personala.Nu avem vecini,de aceea noptile sunt cuprinse de o liniste aproape totala,doar izvorul e cel ce mai da cate un semn.
Ce se cultiva la ferma: 
Avem o gradina unde cultivam ceapa,salata verde,morcov,capsuni si un solar unde cultivam rosii,ardei si castraveti.Avem un lac de pastrav,20 de gaini,2 vaci si 2 porci.
Dimensiunea fermei: 
1ha.
Luni in care se accepta voluntari: 
Din mai pana in octombrie.
Activitatile voluntarului: 
Fiind vorba despre o locatie cu destinatie agro-turistica,activitatile sunt diverse.Incepand de la intretinerea casei,curtii si gradinii,animalelor pana la a face de mancare turistilor,cazare.curatenie in camere,pregatit evenimente,etc.
Cazare: 
In cabana intr o camera cu baia pe hol.Fiind in munte nu avem acces la internet decat de pe mobil,un singur televizor in sala de mese iar curentul este dat de panouri fotovoltaice.Se poate si in cort.
Dieta: 
Nu avem nicio restrictie cu privire la vreo dieta,acceptam pe toata lumea cu preferintele lor, noi servim mancare traditionala romaneasca si orice e nou e bine venit.
Cateva cuvinte despre familie: 
Impreuna cu mama ne ocupam de tot ce inseamna organizarea unei cabane si a unei mici ferme.Fiind o afacere de familie(din 1977) ne place foarte mult ceea ce facem si incercam sa continuam traditia.Avem multi prieteni si tot timpul este cate o activitate de organizat.Suntem prietenoase,muncitoare,sociabile,amuzante,incantate de oameni noi si clturi diferite.
Animale de companie: 
Avem un caine ciobanesc carpatin care sta afara in cusca,in cabana nu avem animale.
Alte mentiuni: 

Asteptam cat mai multi voluntari,pentru ca orice persoana nou intalnita are noi idei si noua ne place sa "culegem" informatii de la toti oamenii care au ceva de spus.Aproape toate produsele sunt bio,de aceea si mancarea este foarte delicioasa.Desi este mult de munca,atmosfera este una relaxanta,in aer curat de munte, liniste si oameni frumosi.