Casa Domnitei

Casa Domnitei
Persoana de contact: 
Grecu Gabriela
Limbi vorbite la ferma: 
Romana Engleza Spaniola Italiana
Descrierea zonei: 
Situată la poalele Munților Retezat, oaspetii aleg Casa Domnitei drept refugiul perfect pentru câteva zile. Într-o atmosferă caldă și primitoare, se bucura de combinația minunată între confortul și eleganța oferite de casa și frumusețea rustică nealterată a satului hațegan. Dacă te întrebi de ce, îți voi răspunde: pentru că îmi place să dăruiesc, pentru că eu cred în valoarea acestor produse și servicii si pentru ca imi doresc ca si tu să faci parte dintre cei care aleg sa își trăiască visele. In afara schimbului intercultural, va puteti bucura si de diverse activitati socio culturale, artistice si turistice.
Ce se cultiva la ferma: 
Gradina de legume, cateva tufe de lavanda si arbusti (coacaz, agris, afin, goji, zmeur). Cativa pomi fructiferi pentru producerea gemurilor si siropurilor.
Dimensiunea fermei: 
2000mp.
Luni in care se accepta voluntari: 
Decembrie, aprilie, mai, iunie, iulie si august.
Activitatile voluntarului: 
Fiind vorba despre o proprietate cu destinatie eco-agro-turistica, activitatile sunt diverse dar, totdeauna legate de cazarea si procurarea/producerea alimentelor si mancarurilor oaspetilor, precum si intretinerea casei, curtii si a gradinii (de la insamantare pana la recoltare precum si conservarea produselor obtinute pentru iarna).
Cazare: 
In proprietate, intr-o camera privata, mare si luminoasa, cu TV, Internet si balcon; acces la baie si bucatarie.
Dieta: 
Vegetariana Mediteraneana.
Cateva cuvinte despre familie: 
Locuiesc singura dar am o familie si prieteni minunati care ma viziteaza.
Animale de companie: 
Nu inca. In perspectiva, caine.