Casuta Trifan

Casuta Trifan
Persoana de contact: 
Radu Trifan
Limbi vorbite la ferma: 
Romana, engleza, franceza, italiana, franceza.
Descrierea zonei: 
Satul este amplasat la poalele Muntilor Arenisului, in valea raului Poganis, la iesirea acestuia din zona deluroasa si intrarea in Campia Banatului.
Ce se cultiva la ferma: 
Cutii cu legume in stil raised-beds, pomi fructiferi (pruni, nuci, piersici, meri, caisi etc.), vie.
Dimensiunea fermei: 
Suprafata totala a proprietatii este de 7.200 mp.
Luni in care se accepta voluntari: 
ianuarie - decembrie
Activitatile voluntarului: 
Voluntarii vor avea posibilitatea sa efectueze aproape toata gama de lucrari agricole specifice legumiculturii, viticulturii si pomiculturii. In functie de sezon, se vor putea ocupa de plantat, insamnatat, plivit, cules in cazul legumelor, vor putea participa la lucrari pe timp rece (taieri la pomi fructiferi), la taierea si legarea viei si multe altele.
Cazare: 
Cazarea poate fi in casa traditionala de pe proprietate, in care asiguram un pat de 2 persoane si unul de o persoana, o mini-bucatatarie, wc ecologic afara si dus solar.
Dieta: 
Nu suntem vegetarieni, dar suntem adeptii consumului cat mai moderat de carne. Vom asigura oaspetilor nostri o masa vegetariana, dar vom asigura si cantitati moderate de produse lactate, oua si carne.
Cateva cuvinte despre familie: 
Suntem o tanara familie cu doi copii care locuieste in Timisoara, iar casuta noastra de la Valeapai este un loc de relaxare dar si de impartit cu toti cei care impartasesc valorile noastre de viata.
Animale de companie: 
Nu avem, dar acceptam.