Colt de Natura

Colt de Natura
Persoana de contact: 
Marius and Mari
Limbi vorbite la ferma: 
Romana,Engleza,Franceza si Spaniola(incepator).
Descrierea zonei: 
Munti Apuseni, casa din lemn e situata pe un deal ,cu o priveliste panoramica asupra vaii si muntilor. Cresc foarte multe specii de florii ,fluturi ,pasarele ,ciuperci ,plante. E foarte multa liniste sunt putine case,iar cel mai apropiat oras e la 25 de km.
Ce se cultiva la ferma: 
Cultivam cartofi, fasole ,ceapa ,rosii, castraveti, porumb, dovleac doar pentru consum propiu (suntem incepatori) probabil in ani urmatori vom cultiva mai multe legume. Avem pomi fruntiferi pruni meri ciresi piersici, peri si nuci. Totul este ecologic. Momentan nu crestem animale.
Dimensiunea fermei: 
5 ha.
Luni in care se accepta voluntari: 
Din Aprilie pana in octombrie (inclusiv).
Activitatile voluntarului: 
Activitatile depind de sezon,de exemplu primavara punem seminte in pamant, curatam copaci ,toamna facem gemuri, conservam legume pentru iarna culegem fructe, taiem lemne .In fiecare sezon e cate ceva de facut, repararea gardului etc. Programul de lucru pentru voluntari e de 5-6 ore pe zi, 2-3 ore dimineta 2-3 ore seara, putem sa discutam cum vor sa lucreze, restul timpului e timp liber , cu 2 zile libere pe saptamna in care pot sa exploreze zona.
Cazare: 
Cazare e in camera individula(Separata). Noi putem caza pana la 4 persoane(ex. 2 cupluri) pentru ca mai este inca o camera dar nu este recoditinata(nezugravita).avem si cort de 4 persone cu saci de dormit. Noi traim aici doar de cativa ani intr-o casa traditionala din barna pana in pezent am reusit sa recoditionam doar o parte din ea. Este situata la 1 km pe deal in sat. Daca veniti putem sa va asteptam in statia de autobuz, momentat nu avem masina, ar fi de preferabil sa aveti rucsac, petru geamantan ar fi un pic cam dificil ca este neasfaltat, si e un drum de urcare sus pe deal.
Dieta: 
Amadoi suntem vegetarieni,va putem oferi doar meniuri vegetariene dar mancam produse din lapte. Exista un mic magazin in sat dar este foarte limitat cu aprovizionarile, daca doriti carne sau cafea ar putea fi mai bine de cumparati de la Brad.
Cateva cuvinte despre familie: 
Suntem un cuplu vesel si optimist, deschis spre cunoastere. Nu avem copii.
Animale de companie: 
Un caine si o pisica.