The Key

The Key
Persoana de contact: 
Ioana Tanasescu
Limbi vorbite la ferma: 
Romana, Engleza, Franceza, Spaniola, Germana, un pic de Italiana si Portugheza si Armeana.
Descrierea zonei: 
Locatia noastra este intr-o vale.
Ce se cultiva la ferma: 
Ne aflam la inceput si crestem incet. Cultivam legume (cartofi, morcovi, salata verde, gulii) si fructe, avem o livada cu meri, pruni si nuci si ne pregatim sa cumparam capre si un magarus. Ne dorim sa dezvoltam o gradina de permacultura care sa hraneasca micuta noastra comunitate pe tot parcursul anului.
Dimensiunea fermei: 
1 hectar.
Luni in care se accepta voluntari: 
Acceptam voluntari din Martie pana in Noiembrie.
Activitatile voluntarului: 
Voluntarii ne vor ajuta sa construim o sera terestra si una in subsol, ne vor ajuta cu reabilitarea casutelor traditionale romanesti, vor invata sa construiasca cuptoare pentru paine si ceramica, la adunatul lemnelor. In timpul liber vom organiza drumetii si workshopuri artistice cu tehnici traditionale si contemporane.
Cazare: 
In functie de numarul voluntarilor, cazarea va fi disponibila intr-o casuta traditionala romaneasca si in corturi de armata, pe durata verii.
Dieta: 
Eu vegetariana el in curand
Cateva cuvinte despre familie: 
Deocamdata suntem doi :) Ne-am gasit aici in sat si ne dorim sa ramanem. Suntem artisti, el muzician, eu sculptor si impartasim acelasi vis de a crea un loc in care toata lumea este binevenita, in care invatam unul de la celalalt si construim lucruri frumoase impreuna. Suntem amandoi constienti de greutatile pe care le vom intampina si ne tinem tari sa mergem inainte. El locuieste in sat, eu deocamdata merg saptamanal, pentru ca lucrez la oras. In timp ne dorim sa ne stabilim permanent acolo si sa dezvoltam o scoala si un sistem de schimb international cultural.
Animale de companie: 
Panda - catelul nostru jumatate samued jumatate tomberonist :)
Alte mentiuni: 

Abia asteptam sa primim oameni frumosi, care doresc sa contribuie la materializarea visului nostru.