Kukas Lukas Farm

Kukas Lukas Farm
Persoana de contact: 
Lukasz Plaskowski
Limbi vorbite la ferma: 
Engleză, maghiară, poloneză, spaniolă, romana.
Descrierea zonei: 
Suntem în munți, pe o pantă expusă în sud, supraveghand Fagaras în vreme clară. 200m pădure mare. Fag, arin, păducel. În jurul nostru niște pășuni pentru animalele sătenilor. Suntem plecați din sat, dar la o distanță de mers pe jos ajungeți înapoi la civilizație.
Ce se cultiva la ferma: 
Avem o grădină de legume, orice poate supraviețui 800 de metri altitudine și mai-octombrie îngheț liber. Producem numai pentru consumul nostru. Plus avem două capre de muls. Dar noi suntem destul de incepatori in ea.
Dimensiunea fermei: 
0.5ha.
Luni in care se accepta voluntari: 
Tot anul.
Activitatile voluntarului: 
Anul următor din martie 2018 sau mai târziu, în funcție de vreme: Construirea unei clădiri verzi pentru adăposturi, producerea de pereți pentru cămară și depozitare în spatele casei, atelier de construcție, pregătirea bucătăriei de varacu aragaz cu cuptor rachetă și cuptor de pâine, prepararea de mulci pentru paturi de legume, plantare, răsaduri, plivire etc, imprejmuit tarcul caprelor.
Cazare: 
Cabană separată fără electricitate, apă din fantana, cabană cu două etaje, împărțită cu alți invitați și voluntari.
Dieta: 
Vegetariana.
Cateva cuvinte despre familie: 
Suntem un cuplu, Eszter este 33 de maghiara, eu 30, Lukasz, din Polonia. Am decis să ne mutăm în natură pentru a trăi simplu, pentru a ne hrani și a fi independenți. Pentru a avea un impact redus asupra naturii, nu cheltuim prea mulți bani și aflam mai multe despre natură. Încercăm să înființăm o mică comunitate ecologică, case de locuit. Alături de noi este o familie, de 7 ani deja. Pe parcursul anului trecut am construit o casuta, am primit 2 caprine, le-am construit un grajd și am început o grădină de legume. Anul viitor va fi mai mult despre cultivarea hranei și pentru a fi mai durabil.
Animale de companie: 
Suntem de acord.