La Helga

La Helga
Persoana de contact: 
Matis Helga
Limbi vorbite la ferma: 
- romana - maghiara - engleza nivel incepator/ conversational putina: - germana si poloneza
Descrierea zonei: 
o zona de dealuri si depresiuni
Ce se cultiva la ferma: 
Avem o microferma de vaci in numar total efectiv fiind de 30 de capete. Pe langa aceasta cultivand porumb, grau, vita de vie 0.3 ha. O livada de pomi fructiferi. Crestem animale pentru propriul consum (gaini, curci, porci) si cultivand si legume in gradina din incinta gospodariei.
Dimensiunea fermei: 
aproximativ o dimensiune totala 1 ha
Luni in care se accepta voluntari: 
Martie -> Decembrie
Activitatile voluntarului: 
Activitatile sunt mai diversificate: - cultivarea legumelor din gradina - intretinerea livezii si recoltarea fructelor - activitati in ferma de vaci: ( adaparea, hranirea, participand si la alte activitati din ferma) - activitati in cultivarea vitei de vie si recoltarea strugurilor
Cazare: 
In casa familiala, cu disponibilitatea: dormitor, baie comuna, bucatarie. ca si aproximarea confortului fiind de o nota de 7/8 Posibilitatea de a oferii cazare la 3 voluntari simultan.
Dieta: 
Bucatarie traditionala romaneasca si ungureasca. nu avem o dieta speciala. Iar pentru preferintele voluntarilor, rog mentionarea si detaliile acesteia in email.
Cateva cuvinte despre familie: 
O familie amabila, sociabila, dornica sa va ofere experiente cat mai placute si de a arata traiul traditiona din zona noastra.
Animale de companie: 
Pisici si caini
Alte mentiuni: 

cu drag si cu multa placere raspund la intrebarile voastre. speram sa va putem oferii o experienta de voluntariat cat mai placuta.