Living Light

Living Light
Persoana de contact: 
Alice Yume
Limbi vorbite la ferma: 
Romana, engleza, spaniola, scandinava ( norvegiana, suedeza, daneza)
Descrierea zonei: 
Dealuri si munti, paduri stravechi, izvoare termale, livezi si pasuni
Ce se cultiva la ferma: 
O padure de pomi fructiferi! O diversitate minunata de legume, ierburi aromate, tufe si arbusti, abundenta din lumea plantelor! Nu crestem animale si nu consumam produsele acestora!
Dimensiunea fermei: 
5 hectare de proprietate ... inclusiv orhidee, grădini, curs de apă și pădure sălbatică.
Luni in care se accepta voluntari: 
Tot timpul anului, incercam permacultura!
Activitatile voluntarului: 
Gradina cu CE necesita, incercam abordare low impact, wild gardening etc, plantat si plivit, udat daca este cazul, usoare reparatii si intretinere gard si anexe, curatire si intretinere teren si vegetatii ( curatat murii si macesii acaparatori!), bucurat de apa de izvor si triluri de vesele libere pasari!
Cazare: 
Casa mare ofera spatiu pe dusumea ( si noi dormim pe jos :D ), + spatiu lejer de campat :) si pomi de legat hamace - cerul cu stelele merita admirat cum nu exista orase mari cu lumina sa "umbreasca" spectacolele noptii!
Dieta: 
Vegan <3 Totusi uneori consumam produse apicole. Mancam si crud si gatit, cam totul bio, natural, neprocesat, interes inalt pt hrana sanatoasa si usoara!
Cateva cuvinte despre familie: 
Suntem 5( 3 in corpuri de copii :P ), vorbim fluent si engleza si alte limbi, iubim padurea si izvoarele! Ne urmam inimile si credem in libertate! Vatra noastra primeste calatorul in spirit comunitar si invita la colaborare si suport pentru a creste idei si perspective, circumstante si Infrastructuri in speranta bucuriei unui viitor roditor pentru viata!
Animale de companie: 
Nici câini, mulțumesc!