Oliver

Ferma Oliver
Persoana de contact: 
Oniga Margareta
Limbi vorbite la ferma: 
Romana, Italiana si putina Engleza.
Descrierea zonei: 
Zona este deosebit de frumoasa fiind localizata in inima muntilor Apuseni unde pe vremuri se practica mineritul - extractia de aur. Ferma se afla la poalele rezervatiei naturale de peisaj "Detunata " din Transilvania fiind si o zona turistica.
Ce se cultiva la ferma: 
Ferma detine 10ha pasuni pentru animale, gradini unde se cultiva legume, vaci pentru lapte, pasari de curte. Ne ocupam de strangerea fanului, gradinarit, intretinere pasuni, paduri, hranirea animalelor.
Dimensiunea fermei: 
Ferma Oliver este situata in judetul Alba, Transilvania, Romania. Ferma detine 10ha pasuni pentru animale, gradini unde se cultiva legume, vaci pentru lapte, pasari de curte. Suntem o familie tanara cu un copil ne ajuta si parintii iar impreuna ne ocupam de treburile de la ferma.
Luni in care se accepta voluntari: 
1 mai - 25 octombrie.
Activitatile voluntarului: 
Voluntarii pot desfasura activitati de gradinarit, adunatul fanului, aprovizionarea cu lemne pentru foc, intretinerea pasunilor, curatarea grajdurilor, hranirea animalelor, diverse reparatii la ferma. De mai multi primim voluntari la ferma si suntem incantati de interactiunea cu acestia si multumiti de ajutorul lor.
Cazare: 
Avem posibilitatea de a caza 20 persoane, in camere de 2 persoane si o camera cu 8 paturi. Sunt doua bai cu apa calda si rece, cada,dus, wc.
Dieta: 
Gatim si pentru vegetarieni din gospodaria proprie.
Cateva cuvinte despre familie: 
Suntem o familie tanara cu un copi,l ne ajuta si parintii iar impreuna ne ocupam de treburile de la ferma. Suntem sociabili si ne place sa ne si distram.
Animale de companie: 
Pisici si un caine.