Samsara

Samsara
Persoana de contact: 
Vandekerkhove Bert
Limbi vorbite la ferma: 
Olandeză, engleză, franceză, română (de bază).
Descrierea zonei: 
Casa noastră este situată într-un mic sat înconjurat de dealuri. Sunt plimbări frumoase începând de la ușa noastră. În jur veți găsi Cetatea Deva, Muzeul de Aur din Brad, Rezervația Naturală Magurile Baitei etc. La 2 ore cu mașina puteți găsi aeroportul Timișoara, Parcul Apuseni și Retezat NP.
Ce se cultiva la ferma: 
Acesta este primul nostru an aici, deci nu se poate face nimic. Ne-ar plăcea să cultivăm legume bazate pe principiile permaculturii și să trăim mai durabil și mai aproape de natură. Avem multe proiecte pe care lucrăm, cum ar fi construirea unei sere, pregătirea grădinii pentru primăvara viitoare, curățarea pomilor fructiferi etc.
Dimensiunea fermei: 
5000 mp. grădină, livadă, pășune. În partea din spate a grădinii puteți găsi un mic pârâu.
Luni in care se accepta voluntari: 
pe tot parcursul anului
Activitatile voluntarului: 
Pentru că mai sunt multe de creat, va fi o listă lungă de lucruri de făcut. Apoi, desigur, fiecare voluntar poate face ceva apropiat așteptărilor și abilităților personale. De la grădinărit, gătit, construcții, căi, garduri, reparații, pictură, artizanale, ajutor pentru a face locul mai bun, a adunat lemn de foc etc.
Cazare: 
Cazare în casă pentru 2 voluntari. Desigur, poți veni cu camioneta sau îți vei aduce cortul. Dus cu încălzire solară și toaletă uscată. curând, va aranja o baie în casă. Bucătărie. WiFi, semnal de telefon - OK. Șemineu în curte. Grătar etc.
Dieta: 
Suntem vegetarieni. Alte diete sunt posibile la cerere.
Cateva cuvinte despre familie: 
Suntem un cuplu căsătorit de 29 de ani - originar din Belgia - și ne-am mutat recent la Pestera pentru a trăi mai aproape de natură și a trăi mai simplu, departe de stres, trafic și beton. Suntem deschisi, fericiți și prietenoși. Ne place să călătorim, să gătim, să coacem, să muncim, să medităm, să practicăm yoga și să apreciem în fiecare zi aici. Vecinii sunt și foarte prietenoși.
Animale de companie: 
Avem 2 chow chow prietenos și în curând vom adopta unele pisici!
Alte mentiuni: 

Nu încurajăm drogurile și alcoolul. Nu acceptăm violența, rasismul și oamenii negativi. Dar oferim și cerem respect și sănătate. Sper că vă veți distra în acest loc! :)