Truffles

Mihai’s Vegetables and Truffles Farm
Persoana de contact: 
Mihai Nicolae Constantinescu
Limbi vorbite la ferma: 
Romana, Engleza si Germana.
Descrierea zonei: 
Gospodaria noastra este situata in nordul Munteniei, pe drumul Transfagarasanului (drum care urca la cea mai inalta altitudine din Romania, 2042 metri, langa lacul Balea). Gospodaria se afla la o altitudine de 500 metri, inconjurata cu paduri, pajisti si fanate. Ne situam la 10 km de Curtea de Arges si 25 km de Cetatea Poenari si Barajul Vidraru.
Ce se cultiva la ferma: 
Legume, cereale si pomi fructiferi. De asemenea tinem gaini, 3 pisici si 3 caini. Cainii sunt dresati sa gaseasca trufe salbatice.
Dimensiunea fermei: 
in jur de 3 hectare, doar 0.7 hectare sunt cultivate cu cereale si legume. Avem pamant pe care il cultivam cu legume si cereale pentru necesarul propriu. Cultivarea pamantului este o traditie veche in satul si familia noastra. Avem o rutina zilnica de 2-4 ore de munca gospodareasca. Avem o relatie buna cu vecinii nostri, iar daca voluntari doresc, pot sa ajute si la gospodariile taranesti vecine.
Luni in care se accepta voluntari: 
Martie pana in Octombrie.
Activitatile voluntarului: 
Ajutor la munca de camp, gradinarit, grija fata de animale, facut fan, cautare de trufe. Munca se va determina dupa capacitatile, competentele si interesul tuturor. Suntem recunoscatori pentru ajutorul acordat. Unul din nepoti are un loc de munca in oras si cateodata nu are timp sa ajute in gradina bunicii. Asta este si motivul pentru care avem nevoie de o mana de ajutor. Vara se organizaraza si vanatoare de trufe. Cei mai multi voluntari vor lucra cu bunica. In timpul liber, nepotii pot arata imprejurimile, se poate merge la cautat de trufe, fotografia natura si se pot cunoaste oameni prietenosi. In timpul liber, voluntarul poate vizita multe locatii apropiate.
Cazare: 
Traim o viata minimalista. Voluntarul va beneficia de o camera proprie in casa bunicii mele cu facilitati de baza. Este acces la internet. Toaleta este pe compost.
Dieta: 
Bunica prepara o mancare gustoasa si usoara. Vara mancam foarte multe legume si fructe pe care le cultivam in gradina proprie. Totodata consumam si carne, oua, lapte si branzeturi. Suntem deschisi sa gatim si conform unor diete speciale.
Cateva cuvinte despre familie: 
3 persoane (bunica si doi nepoti).
Animale de companie: 
Caini si pisici.