Valea Draga

Valea Draga
Persoana de contact: 
Butacu Constantin
Limbi vorbite la ferma: 
Romana , Engleza si Maghiara.
Descrierea zonei: 
Ferma este situata la poalele padurii. Dealuri si padure in jur.
Ce se cultiva la ferma: 
Nu se cultiva inca gradina este disponibila pt consum propriu. Se cresc la ora actuala, capre, ovine, bovine, porci, magari si pasari de curte (pt consum propiu).
Dimensiunea fermei: 
Contine 22 Hectare pasune. Doua saivane pt animale, doua camere pentru dormit, branzarie, terasa de vara plus rulota (buna de folosit ca si dormitor separat cu toate facilitatile).
Luni in care se accepta voluntari: 
Tot parcursul anului.
Activitatile voluntarului: 
La ferma mai sunt 2 angajati permanenti. Am vrea ca voluntarii sa poata ajuta muncitorii. Pasunat cu caprele/oile , curatenie, reparatii. ei pot alege sa faca ceea ce se simt comfortabil sa faca.
Cazare: 
Paturi cu saltea disponibile. Camerele au gresie pe jos. Soba este pe lemne. Mentionez ca dispunem de apa curenta in ferma (saivane si curte). Curentul este pe baza de panouri solare si generatoare.
Dieta: 
Putem asigura orice tip de dieta (realista fiind).
Cateva cuvinte despre familie: 
Noi locuim inafara tarii insa cautam oameni seriosi si de incredere care sa ajute oamenii aflati acolo la prosperitatea fermei.
Animale de companie: 
Caini, pisici, pauni, fazani.
Alte mentiuni: 

Vrem sa ca fiecare vizitator/voluntar sa fie multumit de serviciile oferite de noi, si la randul nostru sa fim multumiti de voluntariat pentru a avea speranta unor viitoare colaborari.