WWOOF Romania Host Farm Map

Pentru a accesa informațiile de contact ale Fermelor Gazdă (Număr de telefon și E-mail), trebuie să vă înregistrați ca și Membru WWOOF Romania. După înregistrare, vă puteți autentifica pentru a naviga și harta Fermelor Gazdă.

NOTĂ:  Vizitatorii neînregistrați pot vizualiza pe harta alăturată doar locația și descrierea generală a Fermelor Gazdă, alături de câteva fotografii reprezentative. Harta publică este blocată la dimensiunea actuală și posibiliatea de a o naviga (zoom) se deblochează odată cu autentificarea printr-un cont membru. Descrierile complete ale Fermelor Gazdă pot fi accesate prin lista de mai jos. Adresa fizică este dată doar de Ferma Gazdă prin comunicare și acord direct cu Voluntarul.

În prezent, WWOOF România are o rețea de 54 Ferme Gazdă, și peste 1000 de voluntari din mai mult de 30 țări au participat în acest schimb cultural și au oferit ajutor. Rugăm toți Voluntarii și Fermele Gazdă să ne scrie prin e-mail la wwoofromania@gmail.com despre experiența lor astfel ca programul să fie îmbunătățit în mod constant.