Cont utilizator

Primary tabs

CITIȚI ACEST GHID CU ATENȚIE ÎNAINTE SĂ VĂ ÎNREGISTRAȚI UN CONT DE VOLUNTAR WWOOF ROMÂNIA

-Furnizați o adresă de email validă care va fi folosită drept Nume de Utilizator.
-Introduceți o parolă pe care o să îl țineți minte cu ușurință iar apoi re-introduceți parola în câmpul Confirmați parola.
-La Naționalitate, alegeți o țară a cărei cetățean sunteți. Dacă aveți mai multe cetățenii, alegeți țara de care vă simțiți cel mai conectat.
-Nu uitați să completați măcar una din cele două modele de Aplicații de Voluntar WWOOF România. Sau cea în limba Engleză - WWOOF Romania Volunteer Application , sau cea în Română Aplicații de Voluntar WWOOF România.
-În secțiunea Aplicație, căutați în calculatorul vostru Aplicația completată și apăsați pe Încărcare.
-Dați răspunsul întrebării matematice și apăsați Înregistrare. Prin parcurgerea acestor pași, veți înregistra cu succes contul de membru, următorul pas fiind activarea lui printr-o donație Paypal. Dacă nu faceți donația în 48 ore după înregistrare, contul creat se va șterge în mod automat și va trebui să începeți înregistrarea din nou.
-După apăsarea butonului Înregistrare, va apare Pagina de Activare a Contului unde puteți apăsa butonul Donate pentru a completa activarea.
-Automat va apare o pagină PayPal unde puteți introduce datele de plată și puteți efectua donația (Nu aveți nevoie de un cont Paypal pentru a face donația). Costul activării este de 5 Euro pentru cetățeni din România și 20 Euro pentru cetățeni străini. Asigurați-vă că alegeți țara corectă atunci când faceți donația. În caz de nereguli veți fi contactați de către coordonatorii WWOOF România pentru a rezolva situația iar contul creat va fi blocat temporar. WWOOF România nu oferă restituiri de plată pentru donațiile primite.

*Fiecare persoană individuală trebuie să înregistreze și să activeze un cont separat. Dacă un voluntar se abate de la această regulă și comunică datele de contact ale fermelor cu alți voluntari neînregistrați, contul de voluntar respectiv va fi șters.
*WWOOF România folosește exclusiv sistemul PayPal pentru activările de cont.